InCash Számlázó programok!


InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


EL - Logitech M185 Wireless Mouse, ezüst-fekete

Raktárkészlet: 2 db
EL - Logitech M185 Wireless Mouse, ezüst-fekete
5 490 Ft
Élvezze a vezeték nélküli világ előnyeit!
Az M185 mindig készen áll. Egyszerűen csatlakoztassa a vevőegységet egy USB-porthoz az eszközén, és másodpercek alatt elkezdhet dolgozni. A kis méret és az egyenletes kurzorvezérlés szűk munkahelyeken és zsúfolt íróasztalokon is nagyszerűen használhatóvá teszi.

Kényelmes forma, kis méretű kialakítás
A kéz természetes vonalát követő, kényelmes, ívelt kialakítással hosszabb időt át hatékony maradhat. A kis méretű és vezeték nélküli egér könnyedén elfér a laptopjával egy táskában – így akárhol dolgozik, mindenhová magával viheti.
Az M185 egeret úgy terveztük, hogy egyformán kényelmes legyen a bal- és a jobbkezes felhasználóknak is.

Egyszerű navigálás, pontos vezérlés
Az M185 irányított, soronkénti görgetési élményt nyújt az egyszerűbb navigálás érdekében. Nincs több bosszantó, kimaradt kattintás – az optikai érzékelő lehetővé teszi, hogy bármilyen felületen nyomon kövesse az egyenletes és pontos kurzormozgatást.

A megbízható minőség
Az egér ugyanazon magas minőségi követelmények használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén globális vezető szerepre tett szert*. A tartós és megbízható M185 szintén működik akár 12 hónapig** az elemek cseréje nélkül, a bekapcsológombnak és az automatikusan alvó állapotba lépő energiakímélő üzemmódnak köszönhetően.
* A Logitech egerek és billentyűzetek főbb globális piacokra (többek között az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Indonézia, Kanada, Kína, Németország, Oroszország, Svédország, Tajvan és Törökország) vonatkozó független értékesítési adatai alapján összesítve (darabszám szerint) (a 2019. július – 2020. július közötti időszakban). Csak kiskereskedelmi forgalomban.
** Az üzemidő a használati és számítástechnikai feltételek alapján változhat.

A Plug and Play egyszerűsége
Az M185 kompatibilis a Windows®, a macOS, a Chrome OS™ és a Linux® rendszerrel, és azonnal használható, amint az USB-vevőegységet a számítógéphez vagy a laptophoz csatlakoztatja. A vevőegység szintén erős, megbízható kapcsolatot nyújt akár 10 méteres távolságban is.*
* A vezeték nélküli tartomány a felhasználói, környezeti és számítástechnikai feltételek alapján eltérhet.

Feladatok befejezése gyorsabban
A laptopját az M185 egérrel kiegészítve hatékonyabb lehet. Egy nemrég végzett tanulmány szerint 50%-kal hatékonyabbak voltak azok a laptophasználók, akik az érintőpad helyett ezt az egeret választották* és 30%-kal gyorsabban dolgozott**.
* A teljesítmény bit/másodperc szerinti számítása alapján a sebességet és pontosságot kombinálva, a tanulmányban részt vevő összes eszköz átlagolásával. A Logitech Ergonómiai Laboratórium 23 résztvevőn 2019 októberében végzett tanulmánya két szabványos Logitech egéren és két szabványos, beépített érintőpadon
** A tanulmányban részt vevő összes eszköz átlagos mozgási idejének bit/másodperc értéke alapján. A Logitech Ergonómiai Laboratórium 23 résztvevőn 2019 októberében végzett tanulmánya két szabványos Logitech egéren és két szabványos, beépített érintőpadon.

Termék adatlapja:
Logitech M185
Jelátvitel: Vezeték nélküli
Egér típusa: Optikai
Egér csatlakoztatása: USB
Érzékenység: 1000 DPI
Gombok száma: 3 db

 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 

  • Raktárkészlet
    2 db


Webáruház készítés