InCash Számlázó programok!


InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


EL - Logitech M280 Wireless Mouse, kék

Raktárkészlet: 0 db
EL - Logitech M280 Wireless Mouse, kék
10 400 Ft
Nincs raktáron
A KÉNYELEM TALÁLKOZIK AZ EGYSZERŰSÉGGEL
Az M280 lehetővé teszi, hogy teljesen új szintű kényelmet élvezzen a zsúfolt napjain. A puha gumiból készült ívelt fogófelület természetesen illeszkedik a kezébe, amint rendkívüli pontossággal követi a mozgást és a görgetést. A hosszan tartó akkumulátor, a széles körű kompatibilitás és az erős vezeték nélküli kapcsolat biztosítja a magas fokú megbízhatóságot és a könnyű használatot.

FŐBB JELLEMZŐK
EGÉSZ NAPOS KÉNYELEM
Az M280 a Logitech számára a kényelmes megoldások tervezésével töltött 25 év szakértelmének és innovatív szellemének az eredménye. Aszimmetrikus formája aprólékosan kidolgozott, hogy természetes helyzetben tartsa a jobb kezét, miközben a jellegzetes mintájú puha gumifelület javítja a tapintási érzetet. Mindez lehetővé teszi, hogy órákon át kényelmesen dolgozzon vagy tanuljon.

EGYSZERŰ NAVIGÁLÁS, PONTOS VEZÉRLÉS
Kivételes pontossággal követheti a mozgást és görgethet. Az M280 gumírozott, tapintható érzetet nyújtó görgetőkereke irányított, soronkénti görgetési élményt nyújt. A Logitech nagy pontosságú mozgáskövetése magasabb szintű kurzorvezérlést nyújt a kiváló navigálás érdekében szinte minden felületen.

A Plug and Play egyszerűsége
Az M280 üzembe helyezése egy pillanat műve. Egyszerűen dugja be az USB-vevőegységet a számítógépbe vagy a laptopba, és lásson munkához másodperceken belül. A vevőegység erős, megbízható kapcsolatot nyújt akár 10 méteres távolságban is.1A vezeték nélküli tartomány a felhasználói, környezeti és számítástechnikai feltételek alapján eltérhet..

A megbízható minőség
Az egér ugyanazon magas minőségi követelmények használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén globális vezető szerepre tett szert2A Logitech egerek és billentyűzetek főbb globális piacokra (többek között az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea, az Egyesült Királyság, Franciaország, Indonézia, Kanada, Kína, Németország, Oroszország, Svédország, Tajvan és Törökország) vonatkozó független értékesítési adatai alapján összesítve (darabszám szerint) (a 2019. július – 2020. július közötti időszakban). Csak kiskereskedelmi forgalomban.. A tartós és megbízható M280 szintén működik akár 18 hónapig3Az üzemidő a használati és számítástechnikai feltételek alapján változhat. az elemek cseréje nélkül, a bekapcsológombnak és az automatikusan alvó állapotba lépő energiakímélő üzemmódnak köszönhetően.

SZÉLES KÖRŰ KOMPATIBILITÁS
Az M280 gördülékenyen működik a legtöbb operációs rendszeren, beleértve a Windows®, a macOS és a Linux® rendszert. Emellett ez egy Works with Chromebook™4A termék tanúsítása igazolja, hogy megfelel a Google kompatibilitási szabványainak. A Google nem vállal felelősséget a termék használatával és a vonatkozó biztonsági követelményeknek való megfelelőségével kapcsolatban. A Chromebook és a „Works With Chromebook” (Chromebookkal használható) címke a Google LLC védjegye. (Chromebookkal használható) tanúsítással rendelkező termék.

Több évtizedes kiváló tervezés
25 év szakértelmét és innovációját kihasználva készítünk különféle méretű és formájú egereket, amelyek magasabb szintre emelik a kényelmet. Megoldásainkat aprólékosan kidolgoztuk, hogy a bal- és a jobbkezes felhasználók kezébe egyaránt illeszkedjen, így könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelő terméket.

Méretek
Egér
Magasság: 105,4 mm
Szélesség: 67,9 mm
Mélység: 38,4 mm
Tömeg (elemekkel): 91,0 g
USB-vevőegység
Magasság: 14,4 mm
Szélesség: 18,7 mm
Mélység: 6,1 mm
Tömeg: 1,8 g
Rendszerkövetelmények
USB-vevőegység
Követelmény: szabad USB-port
Windows 10 vagy újabb, Windows 7 7, 8, 10 vagy újabb
macOS 10.5 vagy újabb
Chrome OS™
Works With Chromebook tanúsítással rendelkezik 5A Logitech tanúsítja, hogy a termék megfelel a Google kompatibilitási szabványainak. A Google nem vállal felelősséget a készülék használatával és a vonatkozó biztonsági vagy egyéb követelményeknek való megfelelőségével kapcsolatban. A Chromebook és a „Works With Chromebook” (Chromebookkal használható) címke a Google LLC védjegye.
Linux®-rendszermag 2.6+
Műszaki adatok
Érzékelőtechnológia
Nagyon pontos optikai mozgáskövetés
Felbontás (min./max.): 1000±
Gombok
Gombok száma: 3 (kattintás bal/jobb oldalon, kattintás középen)
Görgetés
Soronkénti görgetés
Görgetőkerék: Igen, gumi, 2D, mechanikus
Üzemidő
Üzemidő: 18 hónap 6Az üzemidő a használati körülményektől függően változhat
Akkumulátor adatai: 1 darab AA méretű elem (a csomag része)
Csatlakozás
A csatlakozás típusa: 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat
Vezeték nélküli hatótávolság: 10 m 7A vezeték nélküli hatótávolság a környezettől és a számítógép-használati körülményektől függően változhat.
Választható szoftver
Logitech Options
A csomag tartalma
Wireless Mouse M280
Nano vevőegység
1 db AA méretű ceruzaelem (előre behelyezve)
Felhasználói dokumentáció
Garanciális információk
2 év korlátozott garancia a hardverre
Cikkszám
Fekete : 910-004287
Kék : 910-004290 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 

  • Raktárkészlet
    0 db


Webáruház készítés