InCash Számlázó programok!

InCash Számlázó programok
InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


EL - Logitech M500 Laser Mouse, 1000dpi

EL - Logitech M500 Laser Mouse, 1000dpi
9 990 Ft
Logitech® Corded Mouse M500 egér nagy sebességű görgetéssel a nagyobb hatékonyságért.

Logitech® Corded Mouse M500 egér nagy sebességű görgetéssel a nagyobb hatékonyságért. A szinte súrlódásmentesen működő görgetőkerékkel egyetlen görgetéssel is könnyedén navigálhat a hosszú dokumentumokban és weblapokon, vagy fokozatos görgetésre váltva pontosan navigálhat a listákban, diák, fényképek közt, illetve a menükben. Az 1000 dpi-s lézeres pontosság az optikai egereknél is jobb teljesítményt nyújt. Csaknem bármely felületen* egyenletes mozgáskövetést biztosít. A puha anyagból készült oldalelemeknek és az áramvonalas formatervezésnek köszönhetően kényelmesebben és pontosabban navigálhat. Az előre- és hátraléptető gomb segítségével könnyedén navigálhat a weblapok között és a fotóalbumokban. A Plug and Play technológiával működő USB-kapcsolatnak köszönhetően kicsomagolás után azonnal használhatja az egeret – csak csatlakoztatnia kell.

Tulajdonságok :
A nagy sebességű görgetési funkció révén a szinte súrlódásmentes görgetőkerék egyetlen gördítésével gyorsan áttekintheti a nagyméretű dokumentumokat és weblapokat.
A 1000 dpi-s lézeres pontosság az optikai egereknél is jobb teljesítményt nyújt. Csaknem bármely felületen* egyenletes mozgáskövetést biztosít.
A puha anyagból készült oldalelemeknek és az áramvonalas formatervezésnek köszönhetően kényelmesebben és pontosabban navigálhat.
Az előre- és hátraléptető gomb segítségével könnyedén navigálhat a weblapok között és a fotóalbumokban.
A Plug and Play technológiával működő USB-kapcsolatnak köszönhetően kicsomagolás után csak egy USB-porthoz kell csatlakoztatnia az egeret, és máris használhatja.
 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 Webáruház készítés