InCash Számlázó programok!


InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


KA - IP kamera, Xiaomi Imilab EC3 Outdoor Security Camera

KA - IP kamera, Xiaomi Imilab EC3 Outdoor Security Camera
22 990 Ft
IMILAB EC3 kültéri biztonsági kamera

270°-os panoráma átfogás, teljes védelem
3MP IP kamera | Mozgás-, és emberi alak felismerés
Kétutas hang | Infravörös éjszakai mód
IP66 időjárásálló | kialakítás | Felhő/microSD tárolás


3MP ÉS 270°-OS LÁTÓTÉR
A legújabb 3 MP-es felbontás tiszta HD képet kínál, 3-szor tisztábbat és részletesebbet, mint a 720p. Ez 50 százalékos javulás a piacon lévő 2 megapixeles mainstream termékekhez képest. Fedj le több teret a távolról állítható látószöggel, vízszintesen 270°, függőlegesen pedig 47,5° forgatási tartomány teljes lefedettséget ad.

IP66 VÍZÁLLÓSÁG ÉS KIVÁLÓ ÉJSZAKAI FELVÉTEL
Az IP66-nak megfelelő védettséggel rendelkező, professzionális otthoni biztonsági kamera képes ellenállni estrém hőmérsékleteknek (-20°C ~ 60°C), a viharnak és a havas időjárásnak, sőt, még a vandáloknak is. Essen az eső vagy tomboljon homokvihar, ez a biztonsági kamera 10 db erős IR LED-del elképesztően tiszta éjszakai felvételek készítésére képes sötétben.

OKOS SZIRÉNA ÉS MOZGÁSÉRZÉKELÉS
Állítsd meg a bűnesetet, mielőtt megtörténik a 100+ dB-es szirénával. Beállíthatod, hogy automatikusan szólaljon meg, vagy kézzel is elindíthatod a telefonodról, miután a kamerától üzenetet kapsz. Az IMILAB EC3 kamera minden potenciálisan veszélyes mozgást és hangot pontosan felismer és továbbít a telefonodra azonnal, így nem kell aggódnod, ha nem vagy otthon.

BEÉPÍTETT HOTSPOT ÉS KÉTUTAS HÍVÁS
Az IMILAB biztonsági kamera segítségével élvezheted a WiFi-t mindenhol. Beépített hotspottal rendlekezik, amelyhez maximum 5 eszköz csatlakozhat egy időben ha LAN-on kötöd be a kamerát. A WiFI kapcsolat nem limitált, egyszerűen hozzáférhetsz az internethez a házban és a kertben is. Nyomd meg a gombot az alkalmazásban és a kétutas hívás üzembe lép, amely zajszűrő technológiával van felszerelve. Egyszerűen beszélgethetsz azzal, aki az ajtód előtt vagy a hátsó kertedben áll, anélkül, hogy szemtől szembe kellene találkoznotok.

ADATBIZTONSÁG ÉS VÁSÁRLÁS UTÁNI SZOLGÁLTATÁSOK
Iparágvezető biztonsági pénzügyi titkosítási technológia a felhőalapú tároláshoz az adatok legmagasabb szintű védelme a magánélet védelme érdekében. Több fiókkal megosztható, így lehetővé teszi, hogy a biztonsági kamerát a családtagok is kezelhessék vagy hozzáférjenek. A kamera 7 napos ingyenes gördülő felhő szolgáltatást tartalmaz, a riasztáshoz kapcsolódó pár másodperces felvételt a telefonodra továbbítja, ahol azonnal megtekintheted*.
* internetkapcsolat szükséges

 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 Webáruház készítés