InCash Számlázó programok!


InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


MA99 - 16Gb 5200Mhz DDR5 Kingston Fury Beast kit2 CL40

MA99 - 16Gb 5200Mhz DDR5 Kingston Fury Beast kit2 CL40
39 990 Ft
. . Kingston Fury Beast DDR5 memória

A Kingston FURY Beast DDR5 memória a legújabb csúcstechnológiát kínálja a következő generációs játékplatformok számára. A DDR5 a sebességet, a kapacitást és a megbízhatóságot még tovább fokozva, továbbfejlesztett funkciók arzenáljával érkezik, mint például a chipen belüli ECC (ODECC) a nagyobb stabilitás érdekében extrém sebességeknél, a hatékonyságot növelő kettős 32 bites alcsatornák és a modulon belüli energiagazdálkodási integrált áramkör (PMIC), amely ott biztosít energiát, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A 16-ról 32-re megduplázott bankok és a 8-ról 16-ra megduplázott burst-hosszúsággal megduplázott sebességnövekedés a DDR5 memóriát, a játékélményt és az általános rendszeralkalmazásokat a teljesítmény következő szintjére emeli.

Akár a legszélsőségesebb beállításokkal feszegeti a játék határait, akár 4K+ élő streaminget folytat, akár nagy animációkat és 3D renderelést végez, a Kingston FURY Beast DDR5 memória a szükséges szintlépést jelenti, miközben zökkenőmentesen hidalja át a stílust és a teljesítményt.

Emellett az Intel® XMP 3.0-t használja, egy új túlhajtási specifikációt, amely két testreszabható profilt tartalmaz a sebességek és időzítések tekintetében.

 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 Webáruház készítés