InCash Számlázó programok!


InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


PE - Epson Ecotank ITS M15140 A3+ mono nyomt/más/szken (WifiDi/LAN/DADF/Dupl)

Raktárkészlet: 0 db
PE - Epson Ecotank ITS M15140 A3+ mono nyomt/más/szken (WifiDi/LAN/DADF/Dupl)
Gyártói cikkszám:
C11CJ41402
EcoTank M15140
Nagy teljesítményű nyomtatás
A3+ méretű nyomtatás; funkciókban gazdag EcoTank vállalkozások számára. Alacsony lapköltség, 550 lapos kapacitással és 50 lapos automata lapadagolóval.

A többfunkciós fekete-fehér EcoTank minden kisebb iroda és üzleti felhasználó számára megkönnyíti az A3-as és annál nagyobb méretű feladatokat, alacsony lapköltség mellett. Az A3-as és annál nagyobb méretű feladatok gyorsan elvégezhetők a gyors nyomtatással és szkenneléssel, a két A3-as 250 lapos elülső tálcával, az A3-as 50 lapos hátsó papíradagolóval és az 50 lapos A3-as automata lapadagolóval. Nyomtasson bárhogy: mobilnyomtatással, Ethernettel és 6,8 cm-es, LCD érintőkijelzővel.

Több munka kevesebb idő alatt
Előnybe kerülhet a gyors és hatékony fekete-fehér nyomtatóval, amellyel az első oldal 5,5 másodperc1 alatt elkészül, és 25 lap/perces sebességre2 képes. A gyors kétoldalas nyomtatással és a nagy sebességű automata lapadagolóval a napi feladatokat is felgyorsíthatja.

Funkciókban gazdag A3-as és annál nagyobb méretű nyomatokra tervezett fekete-fehér EcoTank
Az M15140 A3-as feladatokhoz készült, A3-as és annál nagyobb méretű nyomtatással, szkenneléssel és másolással. A 6,8 cm-es LCD érintőkijelzőn könnyen navigálhat a számos funkció között.

Csak gazdaságosan
Spóroljon mindig, amikor ezen EcoTank nyomtatóval nyomtat, hihetetlenül alacsony lapköltséggel. Más nyomtatókkal ellentétben az EcoTank nagy tintatartályokkal rendelkezik, amelyekbe a tinta alacsony áron kapható.

Üzleti minőségű nyomtatás
A gyorsan száradó pigmenttinta foltmentes nyomatokat eredményez, amelyek még a szövegkiemelő filceknek is ellenállnak. A megbízható és kiváló minőségű tinta használatával biztos lehet benne, hogy kiváló nyomatokat kap, tiszta szöveggel. Egyetlen csere tintapalack készlet akár 7500 fekete-fehér oldal nyomtatásához is elegendő3.

Nyomtatás szinte bárhonnan
Az EcoTank használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint4 alkalmazással.

Egyszerűen használható és megbízható
A tintatartályok feltöltése egyszerű a visszazárható, intuitív és cseppmentes tintapalackokkal. Az Epson egyedülálló hő nélküli PrecisionCore technológiája nagyobb megbízhatóságot, csökkentett állásidőt és alacsonyabb környezeti terhelést jelent. Nincs szükség bemelegedési időre, az első oldal pedig hamarabb elkészül, alacsonyabb áramfogyasztás mellett.

Lényeges jellemzők
Ultragyors nyomtatás: Akár 25 oldal/perc2
Rendkívül alacsony lapköltség: Gazdaságos, külső tintatartályos rendszer
Könnyen használható elülső tintatartály: Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal
Mobil nyomtatás és csatlakoztathatóság: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobilnyomtatási alkalmazások4
Üzleti igényekre tervezve: A3-as nyomtató, szkenner és másoló, két darab A3-as 250 lapos elülső tálcával, valamint egy 50 lapos hátsó adagolóval

 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 

  • Raktárkészlet
    0 db


Webáruház készítés