InCash Számlázó programok!


InCash Számlázó programok 

Teljeskörű számlázás és készlet-kezelés kis- és nagykereskedőknek!

Ajándékutalványok!

Ajándékutalványok

2.000Ft | 5.000Ft | 10.000Ft

értékekben

Online Vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


W40 - 4 Tb WD 256M SATA3 WD43PURZ Purple

Raktárkészlet: 1 db
W40 - 4 Tb WD 256M SATA3 WD43PURZ Purple
43 600 Ft
. . WD Purple 3,5" Felügyeleti merevlemez
A WD Purple meghajtókat kifejezetten a felügyelethez tervezték, hogy ellenálljanak az NVR-környezetekben tapasztalható fokozott hőingadozásoknak és a berendezések rezgéseinek. Egy átlagos asztali meghajtó csak rövid időközökre van tervezve, nem pedig egy nagyfelbontású felügyeleti rendszer 24/7 állandóan bekapcsolt, zord környezetére. A WD Purple meghajtóval megbízható, felügyeleti kategóriájú tárolót kap, amelyet a biztonsági rendszerek széles skálájával való kompatibilitás szempontjából teszteltünk, és néhány legújabb modellünk (WD22PURZ, WD42PURZ és WD63PURZ) jobb energiahatékonysággal rendelkezik. Az exkluzív AllFrame technológia segít csökkenteni a képkockaveszteséget és javítani az általános videolejátszást.

. Exkluzív AllFrame technológia
Minden WD Purple meghajtó AllFrame technológiával van felszerelve, amely javítja az ATA streaminget a képkockaveszteség csökkentése és az általános videolejátszás javítása érdekében, számos biztonsági videomegoldásban.

. Jobb terhelhetőség
A WD Purple meghajtók akár 180TB/év - az asztali meghajtóknál akár háromszor nagyobb - munkaterheléssel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a mainstream videofelügyeleti DVR- és NVR-rendszerek egyedi igényeinek.

. Több kamera, több közvetítés
A modern rögzítők már támogatják a kameránként több videófolyamot. A WD Purple meghajtók akár 64 egyfolyamú HD-kamerát is támogatnak (6 TB és nagyobb), és számos olyan legújabb kamerát is támogatnak, amelyek több folyamot továbbítanak az alapvető AI-funkciók lehetővé tétele érdekében. Ennyi lehetőséggel rugalmasan frissítheti vagy bővítheti biztonsági alkalmazásait a jövőben.

. A ma és a jövő felügyeleti eszközeihez
Az akár 1 millió órányi MTBF-vel a WD Purple meghajtókat a 24/7-ben működő, általános felügyeleti DVR-ek és NVR-ek számára tervezték. A WD Purple meghajtók a szennyeződésálló alkatrészekkel és a több mint nyolc rekesz támogatásával még zord környezetben is megbízható működést biztosítanak.

. Proaktív tárhelykezelés a WDDA-val
A Western Digital Device Analytics (WDDA) rengeteg tárolóeszköz-paraméteres működési és diagnosztikai adatot szolgáltat a rendszer számára; az algoritmusok értelmezik az adatokat, és úgy irányítják a rendszert, hogy figyelmeztesse a rendszergazdákat a lehetséges problémák kezelésére javasolt konkrét intézkedésekre. A WDDA célja, hogy az OEM-ek, rendszerintegrátorok és IT-szakemberek számára lehetővé tegye a támogatott tárolóeszközök jobb felügyeletét és proaktív kezelését az optimális működés fenntartása érdekében.


Capacity: 4TB
Form Factor: 3.5-Inch
Compatibility: Up to 64 cameras per drive for surveillance security systems with more than eight bays.
Interface: SATA
Transfer Rate: up to 6Gb/s
Disk Speed (RPM): -
Recording Technology: CMR
Cache Size: 256MB
Dimensions (L x W x H): 5.79" x 4" x 1.03"
Weight: 570gms
Model Number: WD43PURZ
Operating Temperature: 0°C to 65°C
Non-Operating Temperature: -40°C to 70°C
Certifications: BSMI, ICES-003/NMB-003, CE, FCC, KC, Maghreb, RCM, UKCA, VCCI, CB-Scheme, TUV, UL

 

A kép illusztráció, a valóságban a termék kinézete ettől eltérhet!

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

A változásért, eltérésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

 

  • Raktárkészlet
    1 db


Webáruház készítés